Ocenění a certifikáty
Chléb pekárny AVOS je držitelem značky Klasa
Pekárna AVOS získala certifikát zaručující bezpečnost potravin
Piškotový mls cukrárny AVOS je Regionální potravinou Zlínského kraje pro rok 2018
Pšenično-žitný kmínový kvasový chléb pekárny AVOS oceněn Svazem pekařů jako Vynikající řemeslný chléb 2018
Ocenění Perla Zlínska 2017 pro pasekářský chléb, ořechový dort a škvarkový koláč
Ocenění Vynikající řemeslný chléb 2017 pro pšenično-žitný kvasový chléb pekárny AVOS
Mlynářský chléb byl oceněn v soutěži Perla Zlínska 2016
Pšenično-žitný kmínový chléb pekárny AVOS získal ocenění Svazu pekařů - Chléb vynikající kvality 2016
Pšenično-žitný chléb pekárny AVOS je Perlou Zlínska 2015
Pšenično-žitný kmínový chléb pekárny AVOS získal opět ocenění Svazu pekařů - Chléb vynikající kvality 2015
Hanácký vdolek pekárny AVOS získal ocenění Agrární komory - Perla Zlínska 2014
Pšenično-žitný kmínový chléb pekárny AVOS získal ocenění Svazu pekařů - Chléb vynikající kvality 2014
Chléb pekárny AVOS zvítězil v celorepublikové soutěži - Řemeslný chléb roku 2012
Ořechový dort cukrárny AVOS je Regionální potravinou Zlínského kraje 2012
Perlou Zlínska je ořechový dort cukrárny AVOS
Pšenično-žitný kmínový kvasový chléb pekárny AVOS získal ocenění Svazu pekařů - Vynikající řemeslný chléb 2011
Pšenično-žitný kmínový kvasový chléb pekárny AVOS získal ocenění Svazu pekařů - Vynikající řemeslný chléb 2010
Kmínový chléb pekárny AVOS získal ocenění Perla Zlínska 2015
Společnost AVOS a.s. uspěla i v 10. ročníku regionální soutěže Perla Zlínska, kterou pořádá Agrární komora Zlín za podpory Zlínského kraje.
Tentokrát byl oceněn náš pšenično-žitný kmínový kvasový chléb, který je opakovaně oceňován také v celorepublikové pekařské soutěži Chléb roku.
Kmínový chléb pečeme z pšeničné a žitné mouky, vody, soli a kmínu. Používáme přírodní kvas, nepřidáváme žádné konzervanty, vylepšující přípravky, ani stabilizátory. Chléb je k dostání v několika gramážích (1200 g, 1000 g, 600 g, 500g, 250 g), balený i nebalený, nekrájený i krájený.
Do soutěže se přihlásilo 130 vzorků od 36 výrobců, komise pak hodnotila vzorky dne 6. 5. 2015 a vybrala celkem 15 vítězných výrobků v sedmi kategoriích. Ocenění budou předána hejtmanem 3. října 2015, při příležitosti "Dne Zlínského kraje".
Cílem soutěže Perla Zlínska je upozornit na kvalitní regionální výrobky a podpořit tak malé a střední zemědělce a producenty potravin.