Ocenění a certifikáty
Chléb pekárny AVOS je držitelem značky Klasa
Pekárna AVOS získala certifikát zaručující bezpečnost potravin
Piškotový mls cukrárny AVOS je Regionální potravinou Zlínského kraje pro rok 2018
Pšenično-žitný kmínový kvasový chléb pekárny AVOS oceněn Svazem pekařů jako Vynikající řemeslný chléb 2018
Ocenění Perla Zlínska 2017 pro pasekářský chléb, ořechový dort a škvarkový koláč
Ocenění Vynikající řemeslný chléb 2017 pro pšenično-žitný kvasový chléb pekárny AVOS
Mlynářský chléb byl oceněn v soutěži Perla Zlínska 2016
Pšenično-žitný kmínový chléb pekárny AVOS získal ocenění Svazu pekařů - Chléb vynikající kvality 2016
Pšenično-žitný chléb pekárny AVOS je Perlou Zlínska 2015
Pšenično-žitný kmínový chléb pekárny AVOS získal opět ocenění Svazu pekařů - Chléb vynikající kvality 2015
Hanácký vdolek pekárny AVOS získal ocenění Agrární komory - Perla Zlínska 2014
Pšenično-žitný kmínový chléb pekárny AVOS získal ocenění Svazu pekařů - Chléb vynikající kvality 2014
Chléb pekárny AVOS zvítězil v celorepublikové soutěži - Řemeslný chléb roku 2012
Ořechový dort cukrárny AVOS je Regionální potravinou Zlínského kraje 2012
Perlou Zlínska je ořechový dort cukrárny AVOS
Pšenično-žitný kmínový kvasový chléb pekárny AVOS získal ocenění Svazu pekařů - Vynikající řemeslný chléb 2011
Pšenično-žitný kmínový kvasový chléb pekárny AVOS získal ocenění Svazu pekařů - Vynikající řemeslný chléb 2010
Mlynářský chléb znova Perlou Zlínska
Stejně jako v roce 2016, zvítězil letos v soutěži Perla Zlínska v kategorii Pekařské a cukrářské výrobky mlynářský chléb kroměřížské pekárny AVOS. Tento chléb poznáte na první pohled - na rozdíl od většiny běžně dostupných chlebů má totiž kulatý tvar a specifickou strukturu kůrky, která je záměrně rozpraskaná. Rustikálním vzhledem tak připomíná chleba našich babiček a prababiček, a protože je to tradiční kvasový chléb, velmi podobně i chutná.
Mlynářský chléb pečeme od roku 2016 a jeho obliba v podnikových prodejnách stále roste. Vedoucí pekárny pan Radomír Juřena reagoval jeho zavedením na poptávku po chlebu s vyšším obsahem žitné mouky. Stejně jako u naprosté většiny našich chlebů tvoří základ přírodní kvas vedený tradičním způsobem. Podíl žitné mouky je 60% (40% mouka pšeničná). Jsme rádi, že si mlynářský chléb získává nové zákazníky i odbornou veřejnost.